Oči plné sĺz mám...
Sedím sám.
Chcem ísť niekam,
No niet kam.
Niet s kým.
Nemý spevák,
Kričiaci mím.
Necítim nič.
Alebo všetko naraz.
Neznášam sa.
Ako by ma mohol mať niekto iný rád...
Nechcem takto ďalej žiť.
Prežívať bez cieľa,
Bez dôvodu tu byť.
Záplatu na záplatu hromadiť.
Visím niekde medzi.
Medzi smrťou, a tým, čomu vravíte "žiť"
Uviazaný na reťazy.
Zabi ma, alebo zachráň.
Proste to nedokážem sám.