Tíha pocitu
Anotace: Když, si nevěříte..
Lidi často říkávali a říkají,
že vztahy nutně potřebují,
já bych ho taky chtěl,
ale stále nemám svůj směr.
Doufám, že se to časem změní,
že to nebude už pouhé snění.
Stalo se, někoho jsem potkal,
v dobu těžkou, vůbec jsem to nečekal.
Zpočátku jsem jí vůbec nedůvěřoval,
protože jsem věřil že bych se jenom zklamal,
ale dnes, dnes se to všechno změnilo,
v pocit víry v ní se to obrátilo.
A tak jsem za to rád,
bude z ní skvělý kamarád.
Dnes jsem se vzbudil, šel jsem do školy, domů, a potom spát,
nemyslel jsem na nic jiného než kdy se zase budeme spolu smát.
V tu chvíli jsem si uvědomil, že to co cítím už dávno není to co jsem si umínil,
teď chci něco víc, ale bojím se, že mi nepůjde vstříc...
Přečteno 458x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)