Znám to. Už teda nemívám tak často hysterický chvilky, kdy mlátím hlavou do zdi a řežu se do břicha. Potvrdí to octomilky a uvadlá řeřicha. Ale když sedím v odpadní jámě a nedokážu se vyškrábat nahoru, někdo mi nabídne rámě a vynese k obzoru... zatím to tak teda bylo. :-)
09.10.2016 05:46:47 | Iva Husárková
jestli chceš chyť se mé ruky, znám místo kde je klid a mír, je tam obrovský kaštan a v jeho stínu se krásně odpočívá.
08.10.2016 23:11:59 | klaun