Zařízla se bolest let.
Zavírám oči
před tím nevidět…
kolik prázdných dní i nocí
musím ještě žít…
Než budu moci odejít.
Tam, kde dovoleno je
jen jako mlha plynout.
Smět zavřít oči a odpočinout.
Od všeho zlého, co pálí a dusí.
Bůh ať odpustí duši,
co jako já rouhá se.
Ráda přenechám prostor tomu,
kdo chce bojovat a nevzdá se.
děvče-jak já ti rozumím a přeji ať se ti splní v tom nejskrytějším přání
16.10.2016 19:25:06 | J.F.Julián