Starý mlýnek na kávu
Anotace: .................
Starý mlýnek na kávu
Tvé popraskané dlaně
slunce svítí za oknem
košile s párem potrhaných rukávů
příběh, kde je dobro i zlo, každé na své straně
Vyprávění pro děti
upravená verze
nikdo z nás neměl ani ponětí
že základ je položen na realitě
a že válkou prošel jsi si, dospělý tak i jako malé dítě
Vzpomínám rád na Tvé vyprávění
plnil jsi mi dětské sny
těchto pár slov prosí o Tvé odpuštění
že nikdy jsem Ti neřekl, jak moc si Tě vážím
přeji Ti dědečku ať se Ti, na tom druhém světě dobře spí…..
Přečteno 442x
Tipy 8
Poslední tipující: Cecilka, Druhá jizva v duši, Romana Šamanka Ladyloba, Iva Husárková, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)