osvobození žalem
Z ledu vyrašila láska
slzama zamrzla
odpočívá v pokoji
Nebesa přemohla ranní rosa
a vykrvácela červánky
Nádvoří tvoří
torzo ovinuté tisícem myriád
Bezprsté prázdné dlaně
dokáží hladit tvář
i
když
tu není!
Přečteno 258x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (1)
Komentujících (1)