strácaš sa vo vlastnom vnútri
hľadáš odpovede
no vychádzaš ešte zmätenejší.
hľadáš útechu v percentách a teplom lone
a si stále prázdnejší
nakoniec ťa aj tak dostane
zubatá a chladná
samota
Myslím, že máš velký talent... A neboj. časem to všechno začne dávat smysl :)
měj se :)
02.03.2017 23:15:28 | Favi