Mezi hroby
Jdu plačky v ruce svíce hoře
Bude dobře, bude dobře..
V náruč tisknu líčka bledá,
dítě které povyla jsem
Popelavý prach se zvedá
ve spleti ulic ztracena jsem
Mezi hroby ztracena jsem
Svíce hoře, svíce hoře
Co ztratilo se v hlíně těžké,
bledé tělo otce, manžela
Na poslední pozdravení
jen tmavá díra v zemi zela
Noční tvor proč symbolem je
jenom smutku bezedného?
To asi šero stírá rozdíl otce,
syna rdoušeného.
Přečteno 425x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, jondys, jitka.svobodova
Komentáře (0)