Kam odišli
Kam odišli tí, ktorých som mal rád?
Otec, matka, drahá sestra, brat
a mnohí, mnohí známi.
Z detstva kamarát?
Kam odišli, kde sú?
Kam naše modlitby za nimi sa nesú.
Zdravasy a otčenáše.
Čujú kdesi prosby naše?
Přečteno 658x
Tipy 2
Poslední tipující: Dreamy
Komentáře (0)