Noc
Anotace: Noční procházka se mění v depresivní noční můru...
Jednou jsem bloudil temným městem,
učil se místním tajemným zvěstem.
Užíval si noční oblohu a sledoval krásu,
v temných mracích hledal spásu.
Cigareta hořela jedna za druhou,
vlastní zdraví zničené mou zásluhou.
Ale k čemu zdravé tělo, když není zdravý duch.
Procházím kolem lidí, necítí vůni, ale puch.
Lhostejností dosyta naplnění,
přijde mi to jako strašně nedorozumění.
Léčím si v místním parku srdeční zranění,
ale stejně nakonec umřu v úplném osamění.
Komentáře (0)