Jakoby ztratil cestu
ke mně
Jako by praskla
Země
Jako by ztratil směr
Místo na jih na sever
Šel
A neměl cíl
Nebo měl?
Čekám
jako na včera,
kdy z večera
prosil o kousek času,
kdy něžně rukou
do mých vlasů
vydal se hledat
teplou kůži
s vůní
nevšední
a našel ...
a já teď doma
slzami z mých
prázdných očí
zalévám od něj
růži
poslední ...
Tahle je ale "TAK" hezká....i když mě napadá, že květinám, stejně jako války,nebude svědčit ani příliš slaná zálivka...:-)
02.11.2016 12:31:27 | Dreamy