Viděl jsem holubici
sedět na topolu
tiše a bez hnutí
dívala se dolů.
Na bílých křídlech
nesla světa viny
a snad právě proto
se vrhla do hlubiny.
Sněhové chmýří
se válí po chodníku
a krvavé šlépěje
se ztrácí v němém křiku.
Jseš velmi skilně vnímavá bytost :-)
ST.
04.11.2016 14:26:53 | Tvořilka Lenka
Díky. Jen ted' nevím, jestli to byl od tebe překlep nebo úmysl: skilně :D
04.11.2016 14:47:42 | Pelican
připomněl jsi mi něco mého ... moc pěkněs zachytil nezachytitelné ...
04.11.2016 10:15:15 | Ragnell