Anotace: Zklamání ze života. Ve 27. :(
Přišla jsem do světa dospělých,
mám pocit, že do prostoru zlých.
Potkala jsem známé...leč mě neznali,
cítila jsem, jak se po mé existenci vůbec neptali.
Šla jsem s úsměvem a notorik smutku mě zranil,
ucítila jsem tu hrůzu v sobě, mou radost náhle rychle zdanil.
Chtěla jsem se šarmem zatančit valčík a být žena fatale,
však náhle jsem se cítila jak obtížný šváb, co říká jen ale...
Se smíchem v hlase jsem zpívala falešně oblíbené hity,
prý v mém podání jsou to pouhé hnusné sh..y.
Přála jsem si dokázat světu, že tady patřím,
mnohdy zbytečně svůj čas bídně mařím.
Hledat předky, být svá a žít v přátelství bez politiky,
leč jako nestraník, jsem nula, žádné pořádné styky.
Doufala jsem v přátelství, které vydrží navěky,
teď slyším jen výtky, sama zabalená do chladné deky.
Slzy na rtech, prázdná, strach z války, strach z nicoty,
to ze mě udělalo vše kolem, modernosti novoty....
Sama...končím...nemám nic, prázdné srdce, prázdný cíl,
chtěla jsem a přála jen prožít pár kouzelných chvil.
Nic, už není nic.
Jste tak kouzelně a zázračně silná, inspirující osobnost, drahá Rezko...n
11.11.2016 22:47:48 | Tvořilka Lenka