Náplast
Jsem jenom náplast, kterou si lepíš na svá víčka.
To abys neviděla, co zbývá z tvého těla.
Abys mohla usnout, když tě přítel nemiluje.
Aby ti bylo tepleji, když chladný vítr v srdci duje.
Aby tu byl někdo, kdo ti aspoň trochu rozumí.
Aby tě měl kdo nést, když ti nohy vypoví.
Aby ti někdo občas škrábal záda a ty pak mohla jsi říct,
že mě máš asi ráda.
Jsi jenom náplast, kterou si lepím na svá víčka...
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: Týna, Fany, Iva Husárková, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)