Jiskra v oku mé znásilněné a slepé duše
Je uhasnuta pouhým pohledem
Pohledem árijského anděla s duší ďábla
Ta modř mě zabíjí
Medvídek jez mé ruky vytrhnut
a já jsem bez citu.
Cit, který je pro mě smyslem bytí,
Přestal mít náhle pocit žití.
Červeň stéká po bílém hedvábí
Já přes bolest hrdě mlčím
Mlčím navždy
Le petite morte