po sexe máš vždy tú možnosť si zapáliť
a vypľuť srdce frajerke na okennú parapetu
jej mačka ťa má rada
a ona miluje slimky
cez otvorené okno
cítiš ten šialený kľud
skrytý medzi záclonou
a týmto momentom
suseda potichu umiera
pri sledovaní modrého z neba
- Boh to tak možno nemyslel
ale teraz na tom nezáleží
je šťastná že som tu
všetko je tak ako má byť
a ja
zajtra zalejem kvety