Emilka ( Katova smyčka )
Anotace: Emilka je vlastně lano se smyčkou...a další oběť podléhá jejím svodům.
Emilka ( katova smyčka )
Emilko, smrtelnou náruč máš,
poslední polibek mi dáš.
Pozdě přišla naděje,
smrtelná náruč tiskne mě.
Tíživý polibek na rtech mých
Tělo mé, v rukách tvých.
Přečteno 692x
Tipy 2
Poslední tipující: michaela07, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (3)
Komentujících (3)