Anotace: O neopětované lásce a chybě, kterou si uvědomila pozdě.
Jsem tvoje rozbité sklo,
které tě pořezalo.
Nechceš mluvit znovu se mnou.
Bojíš se, že bych tě mohla znovu říznout.
A já možná pochopila postoj tvůj,
ale přesto prosím stůj
a se mnou mluvit znovu zkus.