Je mi zle
Je mi tak zle,
tak strašně zle, že se mi chce
zvracet připínáčky.
Jsou zapíchlé v žaludku
a drásají mi stěnu.
Krvácím.
Bolí to.
Je mi zle,
je mi tak strašně zle...
Je mi zle z tebe!
Cítíš to samé?
Nebo potřebuješ své připínáčky?
Na, vezmi si jeden!
Prosím...
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: dodola, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)