Singulár
Anotace: Tak to bývá. Vždycky?
Zas slzy tváře mé hladí,
ty spíš, jsi tu a nejsi,
noc nás do černé halí,
mlčky se ptám - kde jsi?
V šeru mizí mi naděje,
samota ve dvou tak pálí,
srdce zastaví závěje,
není to klam, není to zdání.
A než se člověk naděje,
víra s koncem boj svádí,
naposledy srdce se zachvěje,
pak prázdno, kry a ledu tání...
Přečteno 398x
Tipy 9
Poslední tipující: JSJ, dodola, Jin&Jang, Kapka, Iva Husárková, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)