bez názvu
Snesu se z výšky směrem k zemi
prosím vás, přátelé, už nepište mi!
Kdosi mě vedl špatným směrem
na spánek mířím revolverem...
a že již žádné "potom" není
prosím vás, přátelé, nepište mi!
Není již zítra ani dnes
zbabělec tíhu neunes
došly mi zásoby s nadějemi
tak volám: Lidé, odpusťte mi!
Komentáře (2)
Komentujících (2)