Anotace: ten konec se mi nepovedl, protože to směřovalo do opravdu hluboký depky, na kterou asi sám nejsem stavěnej ... Má to několik alternativ, mno ...
mám rád, když jemně prší
jen stojím pod návrším
a kapky Tvůj dotek smývají
co vtiskl jsem si potají
smutky mých dvojníků
jakoby přišly odnikud,
přilévám do hlavy rum
a hlásím se k barbarům
protože zmatek co v hlavě mám
dráždím, když se usmívám
a pláču, když prší ...
I tak je to moc pěkný
09.12.2016 08:18:52 | klaun