Jen tak mě napadlo
Anotace: Asi mi už hodně hrabe:-(
Všude je to v hajzlu, faleš, cynizmus, hnus, smutnej blůůůz,
a temnota předemnou, ou, ou, ou,
to abychom prý cítili ten rozdíl mezi Láskou a hnusem,
pak zatančíme rokenrol, vše se hroutí, vše se vzpíná,
místo slušný holky, Kurva líná,
A vše je prý v pořádku.
Všude je to v Kelu, jak v černým tunelu, a na konci, už jen kapka Světla,
doufejme, že ho zříme, že nás bude více, neb pak by zhasly Lásky svíce,
kdo však uvidí Světlo, ten se dobral krásné chvíle,
pak zatančí si Polku, po boku ne kurvu, Slušnou holku,
snad teď už je to lepší, snad už je to v pořádku,
brambory jsou v řádku.
Přečteno 586x
Tipy 7
Poslední tipující: piťura, Amonasr, Bánší, LV
Komentáře (5)
Komentujících (4)