Anotace: Samota je nádherná, když ji chcete. Samota je úmorná, když ji nechcete. Samota je i není nebo je...
Já... se vůbec nebojím a tu stránku otočím!
Opatrně přehnu list, ale jakou stránku budem číst?
Samota je jak sluneční svit. V přiměřené míře pomáhá. Ale když je jí moc, spálí vás.
20.01.2017 10:02:25 | Cappp
Já....se vůbec nebojím i tu stránku otočím, ale opatrně velice opatrně....
ták a je to ....jo ještě tip :)
17.12.2016 23:46:18 | klaun