Anotace: Je uväznená v najposlednejšom kúte srdca. Sem tam ešte k...
Je uväznená v najposlednejšom kúte srdca.
Sem tam ešte kŕmená omrvinkami na pár týždňov.
Rozum káže: pusť ju, takto aj tak umrie. Dovoľ jej dýchať inde a raz sa vráti iná...
Srdce je však kruté, väzní ďalej...
Má aj nádej nádej?