Anotace: Co na to říct...asi to stojí za prd, ale potřeboval jsem se dostat z deprese.
dokonalost není zapotřebí bo v očích jednoho je geniální člověk blázen pro druhého..
je to složitý ale v podstatě uznávám styl každého jako jedinečný.. přezto, že se nikdo neubráníme vykrádání myšlenek druhých a používání prožitků a pocitů davů na konci toho všeho je naše špetka... naše značka made in my..
jdi pořád svou cestou svým stylem.. mám poznatek.. každý se časem tak trošku vypíše.. je to o množství.. to za prvé a za druhé o stráveném čase.. básnička se dá vybrousit.... tedy pokud chceš.. ofšem nač ji brousit do podoby smyšlení někoho druhého ho ho .))
mno pro dnešek ende aby tě nebolela hláfka .))
gut arbeit Žaku!
13.10.2005 18:43:00 | Bean