♫♫♫
není to tak dlouho
co jsi hořel
věčnou touhou
co s tebou svět
provedl
proč jsi tak náhle
ochladl?
(bledý, otupělý,
ztracený tvor)
zavíráš oči
a nedíváš se dál
doufáš
že to všechno
brzy skončí
každý by se bál
svět dál se točí