Došla jsem tam
kde jsem nechtěla
dělala, co se nedělá
a teď ve stavu prozření
budem si sobě ztraceni?
Ty v dáli....
v zemi slunečního jasu
Já tady.....
budu vnímat zemskou krásu
možná, že ještě někdy shledáme se
v srdcích
co každé svoje břímě nese...