Anotace: ?????????????????
zahrada je prázdná a horký kafe chladne povaha tak rázná znenadále vadne svíčka na polici hoří svíčka která nic nevytvoří strom plný včel a ovoce strom který chtěl rodit i po roce slzy fotka a dál?
Rip J.
12.01.2017 22:42:21 | Jin&Jang
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?