Stáří
Anotace: ach jo...Pro dědu
Ležíš
V objetí bílé
S duší mokvavě
odhalenou
A ptáš se po sněženkách
Vykvetly už?
Jak je doma?
Bloudíš po mé tváři
těkavě
Zkalenýma očima které
nevidí
a chceš odpověď kterou
neuslyšíš
Měl jsem zůstat tam
bylo mi tak
dobře
Mohl jsem to mít za sebou
Držíš se mě úpěnlivě
Třesoucí rukou
Mě, která ti
Nepomůže
Snáz přejdu suchou nohou
Hladinu Odry
Komentáře (6)
Komentujících (6)