Možná, až jednou potkáme se
bez počítačů, mobilů,
jenom tak u rybníka...nebo v lese...
a budem pozorovat lety motýlů...
Možná, až jednou u rákosí
zaslechnem žabí zpívání...
bez zájmu o to, co je v módě a co se nosí,
zase si dáme dlaně do dlaní...
Možná v té chvíli...
:o)
02.11.2020 16:25:13 | Cecilka
Jak pronesl jeden státník: "Dobře už bylo." Já se zase třeba ptám, kdy těm mladým holkám dojde, že ti padesátníci jsou jejich tatínkové.
18.01.2017 01:07:39 | Rolník