Oka-mžik lásky
Anotace: Původně jsem myslel, že to bude něco pozitivního. Ale odkudsy ze zálohy, se tam vplížil had. A Tiše vkradl pavouk...
Oka-mžik lásky
Ten okamžik, kdy dech se zatají.
Když kry do sebe narazí.
Zem se zachvěje a ledy roztají.
Mrknutím očka, rychlostí křídel kolibříků.
Rychlejší než myšlenka, život se mění v mžiku.
Probuzení z nevědomí bytí.
Had co vyčkává a pak svou kořist chytí.
Pavouk, co bleskově svou kořist sítí omotá.
Pomalu jí vysává, a pak zbyde jen samota.
Ten okamžik je nenávratně ztracen zdá se.
Zbyla jenom vzpomínka uvězněná v čase.
Přečteno 495x
Tipy 13
Poslední tipující: knihomolka, Marlene0621, Jin&Jang, Romana Šamanka Ladyloba, JSJ, kdotoví, Lucucu, Amonasr, Iva Husárková, jondys, ...
Komentáře (4)
Komentujících (2)