Půlnoční blues
Anotace: pro půlnoční souznění
Toto je moje půlnoční blues,
když mraky letí přes měsíc nade mnou.
Toto je moje blues a já cítím,
že nyní musím něco udělat,
musím hrát, abych zachytil ten pocit.
Toto je moje půlnoční blues,
pro jednu holku, co už tu není.
A já cítím, že je to modré,
temně modré blues.
Jako když máš ten pocit hluboko v sobě,
že ona už se nevrátí.
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (1)