Ztraceni v ulicích
ztraceni v hledání
neví, jak žít už dál
strach jim to nahání
Chtěl být volný
běžet si bez okovů
ona zas choulit se chtěla
pít z něho živou vodu
A tak jsou ztraceni
ona tady a on tam
dny, co jim rychle běží
a v nich pak život sám...