Zasaď strom
...
počkaj na vtáky kým začnú rásť
možno raz príde ten deň
keď budú veľké
a
na svete neostane miesto pre malých ľudí
v tom čase bude Grossman čítať svoju báseň
o dvoch životoch ohnutých do oblúka
-možno sme zostarli vo svete kde zastal čas
a medzitým
lietaš v oblakoch
a vtáky sú dosť veľké
na šťastné balady
je to agónia tých listov
ktoré nikdy nevyrástli
a pod kožou kôra
spieva vo vetre
Trala
La
Trala
La