Anotace: Anotace nemám ráda.
Neslyšně křičíš,
v očích bliká Tvá bolest
jak neon na rohu ulice.
Rty se Ti kroutí
v zahořklý úsměv na protest.
A Tvůj černobílý svět
se rozpouští v šeď.
(A v tmách se dme duhové světlo jejího šílenství.)
Jedno takové duhové šílenství znám na P7..,ale to asi nebude ono..
06.02.2017 16:09:01 | Jin&Jang
A v tmách se dme duhové světlo jejího šílenství - A proč z toho šílí?
03.02.2017 03:06:27 | Jin&Jang
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?