Hloupě
Anotace: na ještě hloupější dotazy
kéž by nebyla z ledu
a všude kolem se v kapkách rosy ukazuje duha
někdo by řekl - pravý spojení
a pádem do výšky, kde není prostor
..kde se propadám nahoru..
..tam Tě chci zapálit..
( tam někde chci abys hořela, byla )
a jestli jsi na to myslela a nebo jedno - to páté to bylo...
YEStli to někdy trochu BEZVA bylo
..odpovědí by se mi ulevilo..
*
" a nekecaj ! "
Přečteno 507x
Tipy 14
Poslední tipující: grázlík, mouseova, jondys, piťura, JSJ, ZILA78, zdenka, Amonasr, Aiury, enigman, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)