Anotace: V každém z nás občas umře kousek naší duše.
Svou duši jsi pohřbila
v lese hluboko pod zem.
Proč jsi to jen udělala?
Nechceš si splnit svůj sen?
Srdce tvé umřelo též,
a já už ani nevím,
co je pravda a co lež,
když tvé tělo zde vidím...
Jak k zemi bez života padá...
Skutečně to takhle ukončíš?
Má duše teď také umírá,
neboť se ani nerozloučíš...