ROZCHOD
Mlčení
Ledové křišťálu prozření
Tehdy tam v tichu věčných kovadlin
Pukajících srdcí kamenů rozvalin
Klíč do zámku co nezapad
Skla třískot, věčnosti rozpad
Když šli jsme neomylně tomu vstříc
Ve stínu svitu nočních svic
Tvář leskem stínohry uzříc
Jak v zimním spánku zmírajících létavic
A s konstatováním
Že ted nezbylo nám už vůbec nic....