A musel zapomenout
- vše zapomenout -
snad i číst a psát
aby dokázal vstát.
A musel pak vzpomínat
- těžce vzpomínat -
snad i jak snít
aby dokázal znovu jít.
A musel pak vzpomínat
- na vše vzpomínat -
snad i na své jméno
aby dokázal říct
proč musel zapomenout.