Hned se mi vybavila písnička Piano man :)
moc pěkný :)
12.02.2017 00:00:01 | klaun
Na první mrk docela dobré, ale něco mi tam zadrhlo. Tak se vrátím a víte co? Porucha konzistence - TA DRUHÁ SLOKA NEMÁ DĚJ a tak celou báseň pohřbívá. Chtělo to ještě jeden (logicky tam patřící) řádek se slovesem. Napadá mne »naslouchá«... pokud nesouhlasíš, tak promiň...
10.02.2017 15:42:19 | aravara