Dotyk
Tiel tých mŕtvych vtákov
dotknem sa len slzou
trasúcou sa sánkou
neskrývam plač, husou
kožou naskočenou
strachu sa nebránim
za postavou čiernou
sliediť sa nestránim
v pätách som tej s kosou
ako nikto nikdy
úspech horenosov
predčil som, morbídny
v jej tieni sa skrývam
nikým nepoznaný
podobný marivám
k hymenu tej panny
pustím top-ten zvedov
- žiaden sa nevráti
s tvárou na smrť bledou
v dave sa nestratí
kto si myslíš, že si?
kŕdeľ vtákov padne
dnes, či zajtra kdesi
deň je v nedohľadne
noc - ako pre koho
zlátiť iniciály
málo je i mnoho..
tých tiel sa jej máli?
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, ZILA78, Amonasr, Iva Husárková
Komentáře (0)