Anotace: ...
Naděje skomírá,
světlo upadá do temnoty.
Jak kovové, železné hroty,
temnota k nám lítá.
Mám chuť jít pryč,
odejít někam do neznáma.
Tam, kde nebudu mezi váma,
odkud vy nemáte klíč,
kde nemáte mě v ráži.
Žádné věci nepotřebuji mít.
Já spěchám, budu muset jít.
Tak sbohem, vy lháři!
Naděje skomírá,
Světlo upadá do temnoty,
sbohem, krutý světě!!!