Myslela jsem
že dny prázdné jsou
a teď vím
že ty další
ještě hlubší prázdnotu ponesou
A všechny ty zprávy
které přicházejí
nevím...proč právě ke mně chtějí..
mi sdělují
že tento svět
není pro Ty
co milují
co srdce otevřená nosí
a po světě chodí bosí
To chodidla jsou rozedřena
a srdce bolestí zasažena
a pokud mi dny příští
naději svou dají
přijmu ji a uložím tam
kam poklady se schovávají...
Na naději je nejhorší to.
Že i když si myslíte, že už nadobro umřela. Pořát vás někde zákeřně tlačí, kouše a ne a ne doopravdy umřít.
Ano v některých případech je to osvobozující.
Ale v jiných ubíjející, bolestné...
27.02.2017 23:31:37 | Cappp