a jaro mu ukázalo
že zrod bolí
když v slzách alergie
oplakával pyl.
a léto mu ukázalo
že život bolí
když v dusnu noci
oplakával komáry.
a podzim mu ukázal
že smrt bolí
když v sychravém večeru
oplakával zesnulé.
a zima mu ukázala
že láska bolí
když schovaný v posteli
oplakával rozchod.
Jo to je pravda.
Celý život bolí.
Ale máš li odvahu.
Až přijde čas, vysměješ se mu do tváře...
01.03.2017 01:01:58 | Cappp
celý život tě něco bolí...
a nakonec zestárneš až tam, kde zjistíš, že nejlepší bude se na celý bolení vy...bodnout :-)
jinak Tě to zničí Eli ...
a kdo by se mnou puberťačil ;-) :-*
24.02.2017 22:22:21 | Malá mořská víla