Milý táto
nestihl jsem Ti říct
že měl jsem Tě rád
a ani poděkovat
a vlastně ani řvát
že snad jsem chtěl
mnohem, mnohem víc
od Tebe si brát...
Táto odešels
a já teď stojím sám
dívám se očima
kterýma Ty ses dívával
a cítím Tvůj vzkaz
"Užij si život, chlapče můj,
tak jak já jsem nedokázal sám"