Živote, já Tě cítím
děláš si, co chceš sám
na duši mé
přibyl další šrám
Já bez těch jizev
umím taky žít
prosím
dej mi chvíli klid
Svou pozornost upoutej v jinou stranu
anděly pozvu na obranu
Nestihám nést
cos mi dal
vrať mi TO
co sis krutě vzal...