Odešel
jak by si sám přál
i když mnoho let
mohl žít ještě dál....
Odešel
a vzpomínky zůstanou
na chůzi-lehce houpavou
na jemné pousmání
na hlas-co prozradil
že nebyl odtud ani...
Odešel
však duše se vrátí
pohladit Ty
které sám ztratil...