všade navôkol samá láska
ľúbiace sa páry
úsmev na tvári
mysliac na svoje
zvieracie túžby.
ignorujúc tých osamotených
tých,
ktorým sa robí z lásky zle
nie kvôli tomu
že sú na ňu alergický
práve naopak
chýba im
ako cukrovkárovi inzulín
blbé prirovnanie
tiež som samotár
.