Jako anděl...
Jako anděl,co o smrt prosí.
Jako anděl,co v srdci bolest nosí.
Jako anděl,co se v krvi topí,
Jako anděl,kterému ze srdce trčí kopí.
Jako anděl,co nocí bloudí.
Jako anděl,co o smrt loudí.
Jako naděl,co byl svržen z nebe.
Jako anděl,co čeká jen na tebe.
Jako anděl,co o smrti noc co noc sní.
Jako anděl,co celé noci bezesně probdí.
Jako ten anděl se cítím já,která samotu dobře zná.
Komentáře (0)